Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Un dans cu un duce" by Tessa Dare # eBook PDF Kindle ePub Free

Un dans cu un duce

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Un dans cu un duce
  • Author : Tessa Dare
  • Release Date : January 24, 2017
  • Genre: Erotic Romance,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 2262 KB

Description

Adevărata tentaţie începe la miezul nopţii...

Un proprietar de cai chipeÈ™ È™i singuratic, Spencer Dumarque, al patrulea duce de Morland, este membrul exclusivistului Club al Armăsarilor, o organizaÈ›ie atât de selectă, încât nu are decât zece membri – deÈ™i norocul poate ajuta pe oricine să obÈ›ină această calitate. Iar Spencer este un bărbat foarte norocos, pe lângă faptul că are o obsesie pentru un cal foarte valoros, un secret întunecat È™i, mai nou, È™i-a căpătat renumele de Ducele de la Miezul NopÈ›ii. ÃŽn fiecare noapte, își alege o parteneră pentru un vals fascinant, care face femeile să viseze. Dar nici una dintre doamne nu-i captează atenÈ›ia È™i nimeni nu-l fascinează vreodată pe duce – până în clipa în care Lady Amelia d'Orsay își încearcă norocul.
Într-un moment de disperare, tânăra de o frumusețe ieșită din tipare îl invită pe duce la dans și, fără să-și dea seama, îi fură inima. Când Amelia îi cere să-i șteargă datoria la cărți a fratelui ei, nu își imaginează nici o clipă că jocul său inteligent va conduce spre o pasiune înflăcărată și o cerere în căsătorie neobișnuită. Cu toate acestea, Spencer este un bărbat plin de mister, care ar putea fi implicat în uciderea șocantă a bărbatului care a fondat Clubul Armăsarilor. Oare Amelia își va risca inima în acest pariu nechibzuit sau va câștiga o iubire nemuritoare?

Tessa Dare este autoarea a 12 romane care au devenit bestselleruri New York Times È™i USA Today È™i a patru nuvele. CărÈ›ile sale au câștigat numeroase premii, inclusive prestigiosul premiu RITA al AsociaÅ£iei Scriitorilo de Romane de Dragoste din America È™i multe premii RT Book Reviews Reviewer’s Choice. Revista Booklist a numit-o una dintre „noile stele ale romanelor istorice de dragoste”, iar cărÈ›ile sale au fost traduse în peste 15 limbi.
 


Ebook Free Online "Un dans cu un duce" PDF ePub Kindle